Få hjelp til strategisk annonsering på nett


 

I dinannons er vi brennende opptatt av resultater. Vi jobber med ett mål for øye – å skape best mulig resultater for deg. Du skal tjene penger på å la oss gjøre jobben!

Alltid i front

Den viktigste fordelen du får av å benytte deg av dinannons som byrå for annonsering er vår evne til å ligge i front. Våre spesialister er blant landets fremste, som hele tiden holder seg oppdatert, reiser på internasjonale konferanser og tester nye metoder, slik at din bedrift får mest igjen for hver investerte krone. Alle våre spesialister er sertifiserte.

Bransjekunnskap

Vi har bransjekunnskap innen alt fra nettbutikk, omnikanalstrategier med nettbutikk og fysiske butikker, tjenesteleverandører, b2b, veldedige organisasjoner, offentlig sektor, helse og utdanning – innen alt fra bil, elektronikk, mote, skjønnhet, mat, underholdning, retail, tech, trening m.m.

Premier Partner-status gir tilgang til betatesting og de nyeste mulighetene

dinannons samarbeider tett med både GoogleFacebookBing og SnapChat som gjør at vi får betateste nye funksjoner lenge før mange andre.

Vi er ett av få byråer som har status som Google Premier Partner

«Når en bedrift oppnår partnerstatus, betyr det at den har utvist Google Ads-kompetanse og -ekspertise, innfridd kravene til Google-annonseforbruk, hatt vekst i både bedrifts- og kundeinntektene og opprettholdt og utvidet kundebasen sin.» Support.google.com

Ta kontakt for en prat!

Tips til annonsering i digitale kanaler - noe for din bedrift?

google ads

Google Ads (tidl. AdWords) er Google sitt annonseringsverktøy som gjør deg synlig når noen søker etter produktet eller tjenesten din. Det er en av de mest lønnsomme annonsekanalene på nett, og med en annonse øverst i Google opplever mange å få flere kunder, mer salg og relevant trafikk.

facebook ads

82 % av Norges befolkning har en profil på Facebook. Over 2,2 millioner er der daglig. Det gjør Facebook til en kanal der du kan nå de aller fleste i målgruppen din.

Facebook for bedrifter

Facebook egner seg godt til markedsføring gjennom hele kundereisen fra å bygge merkevare, øke nettverk og salg eller leads. Dette, kombinert med muligheten til å nå store deler av befolkningen, gjør Facebook til en naturlig kanal i markedsmiksen til mange bedrifter.

Du kan blant annet kjøre markedsaktiviteter som har som mål å:

  • Øke merkevarekjennskap og bygge merkevare
  • Promotere butikker og bedrifter med lokal tilstedeværelse
  • Øke salg i nettbutikken
  • Generere leads
  • Employer brandin

instagram

2,7 millioner nordmenn har en profil og det er de under 30 år som er aller mest aktive. 90 % av de som er på Instagram følger bedrifter i tillegg til andre personer. Det gjør Instagram til et sosiale medier som en del av markedsmiksen til mange bedrifter.

Instagram som en del av kanalmiksen til din bedrift

«Instagram er stedet der trendsettere påvirker hvordan kultur skapes, tenker i nye baner og tar det som allerede finnes i uventede retninger. Nå kan du og bedriften din bli med på det som skjer og prøve noe nytt – bruk Reels til å introdusere teamet ditt, publiser en spørsmålsetikett i Stories for å starte en samtale med kundene, tagg produkter på tvers av innhold slik at følgerne dine enkelt kan kjøpe straks de oppdager varen – og form historien du vil fortelle om merkevaren din.» 

Det er dette Instagram selv trekker frem som det som gjør dette sosiale mediet spesielt godt egnet for bedrifter. 

  • Øke merkevarekjennskap og få større nettverk
  • Bygge merkevare ved å engasjere nettverket ditt
  • Øke salg i nettbutikken ved å inspirere
  • Generere leads ved å by på nyttig innhold
  • Employer branding 

Målgruppen din er på instagram for å bli inspirert. Det gjør det til en veldig god kanal for brands som selger visuelle produkter, som klær, skjønnhetsprodukter, mote, interiør – eller andre visuelle produkter. Instagram Shopping lar deg lenke produktene du viser frem direkte til din nettbutikk, slik at veien fra inspirasjon til kjøp blir kortest mulig. 

nettsider,design ,reklame 

Kontakt

sosiale medier