annonsering

Annonsering handler om å kommunisere et budskap og skape trafikk til nettsiden din. Mulighetene blir stadig flere og mer avanserte. Da er det viktig å ha kontroll på både detaljene og de strategiske avgjørelsene.

Hvilke annonseplattformer jobber vi med

Hvert år så kommer det en ny plattform med nye muligheter for annonsering og målretting på. Det er ikke slik at alle typer annonsering passer alle bedrifter og det er heller ikke alt som fungerer alle steder. Noen plattformer er helt åpenbare og andre må testes ut før man konkludere om det fungerer eller ikke. Vi har prøvd å beskrive plattformene vi jobber med nedenfor, dersom du skulle ha noen spørsmål om disse så må du gjerne så hjelper vi deg ved første mulighet.

tiktok

Dette er en ny kanal men som er spådd å kunne bli større enn både Facebook og Instagram. Det er mulig å sette opp annonser . Vi hjelper deg med oppsett av annonser for å nå din målgruppe.

annonsera på snapchat

Siden 2011 har brukerne delt bilder og videosnutter med sine venner. De siste årene har også flere bedrifter tatt i bruk Snapchat i sin markedsføring. Snapchat jobber kontinuerlig med utviklingen av sin annonseplattform, som byr på nye, kreative måter for bedrifter å markere seg på.

annonering i norskplattformene

finn .no , VG , Aftenposten , E24

annonsera på facebook

Facebook er noe nesten alle har og er en effektiv plattform for mange bedrifter å være på. Facebook er en perfekt annonsekanal for deg som ønsker å målrette dine annonser mot målgrupper innenfor et avgrenset geografisk område, med spesielle interesser eller på kjønn. For noen bedrifter er Facebook helt suverent og for andre så fungerer det ikke like godt.

annonsera på instagram

Instagram er en svært effektiv annonsekanal hvis den blir brukt riktig. Facebook eier Instagram og det er derfor en del av deres annonseprodukt. En godt optimalisert kampanje på Instagram kan gi gode leads til en bedrift eller veldig god branding..

annonsera på LinkedIn

LinkedIn er en plattform som har blitt spesielt populær å bruke som bedrift for å vise frem prosjekter, kompetanse og selvfølgelig et utrolig viktig medium for å tiltrekke seg riktig kompetanse. Dette er en plattform som er et naturlig valg hvis man søker etter nye ansatte men det kan brukes effektivt for å få nye kunder til din bedrift..

Google ADS

Hvis man i dag ikke kjører annonser i Google som bedrift så går man glipp av mange potensielle kunder. Google er søkemotoren som på verdensbasis har 75 % av alle søk. I Norge så er trolig denne andelen mye høyere ettersom det ikke er noen veldig gode norske alternativer til Google. I Google så kan du sette opp annonser som blir synlig for de som søker i Google etter søkeord som er relatert til din virksomhet. Man betaler ikke for at Google viser annonsen din, du betaler for eventuelle klikk fra Google. En godt oppsatt kampanje i Google vil derfor genere svært måleretta, relevant og motiverte besøkende til din bedrifts nettside. Vi kan hjelpe deg med å sette opp en kampanje i Google etter alle kunstens regler som blir en egen salgsmaskin for din bedrift.

youtube annonsering

YouTube er omtrent blitt en daglig syssel for veldig mange, både unge og eldre. YouTube er eid av Google og er derfor en del av deres annonseprodukt. En effektiv kampanje på YouTube kan være perfekt til remarketing eller generell branding av en bedrift.