VÅRE TJENESTER INNEN WEBUTVIKLING

sosiale medier

Nesten alle bedrifter trenger profesjonelle sider på Facebook i dag. Medon setter opp ferdige bedriftssider på Facebook. Vi leverer også Google+, Youtube, Instagram, Twitter, Snap og andre sosiale. Vi lager innholdsplaner, markedsplaner, målinger og dialoger slik at du lykkes på sosiale medier!

webutvikling

Har du en god ide så har vi løsningen for deg. Sammen gjennomgår vi alle dine behov og ønsker, lager en god plan og utvikler skreddersydd løsning.

Nettsider

En god forståelse for din forretningsmodell, og kunnskap om dine målgrupper er en forutsetning for nettsider som gir god respons. Vi har fokus på målbare resultater. Brukervennlighet, mobilvennlig og søkemotoroptimalsering er en selvfølge.

webdesign

Enkelt eller avansert webdesign. Vi hjelper deg med å få det beste ut av nettsidene. Inspirerende design kan gi betydelig mersalg. Vi har designere i verdensklasse hvor du kan velge etter smak og behag enten du skal he den beste nettsiden, mobilappen eller best digital profil.

nettbutikk

Utvikling av din nettbutikk krever en profesjonell leverandør. Vi bruker tid på å kartlegge dine behov, om du skal ha en enkel frittstående nettbutikk med enkle produkter, eller om du skal ha en integrert nettbutikk og med avanserte funksjoner.

Digital markedsføring

Vi er din partner på Google AdWords, Google Display, YouTube, Facebook, Instagram, BingAds, mm. Vi er kreative og systematiske. Vi jobber med å sikre lønnsom trafikk på din nettside til ønsket budsjett.

Vi er ett av få byråer som har status som Google Premier Partner

«Når en bedrift oppnår partnerstatus, betyr det at den har utvist Google Ads-kompetanse og -ekspertise, innfridd kravene til Google-annonseforbruk, hatt vekst i både bedrifts- og kundeinntektene og opprettholdt og utvidet kundebasen sin.

Kontakt

sosiale medier