nettbutikk

En nettbutikk gir deg tilgang til en rekke produkter og eventuelt tjenester  som du kan betale for. Dette er først og fremst en nettside som tilbyr betaling om du kjøper et produkt. Dette er derfor et nyttig verktøy for både forbruker, leverandører og innehaver av butikken. Nettbutikken fungerer derfor både som en distribusjonskanal og salgskanal.

personlige nettsider

 Personlige nettsider er ofte små nettsteder for personer hvis nyheter, bilder eller lyd / synlig materiale blir publisert.

nyhetssider

 Nyhetsnettstedene er preget av å være det mest aktive teamet som krever et aktivt team, siden innholdet deres er basert på nyheter og presserende hendelser, vil du se at nyhetssider inneholder nyheter og nyheter fra øyeblikket til det andre.

blogg

 Blogger faller også under navnet på personlige nettsteder i de fleste tilfeller, og de er nettsteder dedikert til å skrive forskjellige artikler som tekniske, pedagogiske, kunstneriske eller sportsblogger.

nettside for sosiale medier

Sosiale medier er den mest brukte som har den største andelen av antall besøk til brukere av nettstedene.

nettside for bryllup

Når familien skal samles til fest er det viktig at alle har god tilgang til informasjon. Da kan det være lurt å sette opp en bryllupsside slik at alle får tilgang til den samme informasjonen. Ved å velge en nettside kan du enkelt oppdatere informasjon, sende ut invitasjoner og ikke minst legge ut ønskeliste.

15

nettside for bedrift

ENKEL REDIGERING

Tilpass alt på hjemmesiden din til å passe til dine bedrifts behov med kun et par klikk. Slipp kreativiteten din løs.

 

BRUK DITT EGET DOMEN

Vis frem merket ditt med et eget unikt domene. Bruk et domene du allerede eier eller registrer et nytt hos oss.

ENGASJERENDE INNHOLD

Engasjer brukere med forskjellig innhold. Legg til dine egne artikler, videoer, bilder, skjemaer og mye mer.

HJEMMESIDE I FLERE SPRÅK

Lag en versjon av hjemmesiden din for dine kunder i utlandet. Det har aldri før vært lettere å starte en internasjonal bedrift.

FEMSTJERNERS KUNDESTØTTE

Vår kundestøtte vil hjelpe deg hele veien med dine spørsmål. Kontakt oss når som helst, så vil vi gledelig hjelpe deg.

logo

.

En logo er helt enkelt et design som et firma, merke eller individ velger for å representere noe. Ordet logo setter ingen grenser for hvordan designet skal se ut. Samtidig er det viktig at designet er relevant og gjenspeiler virksomheten eller produktet på riktig måte. 

En logo kan skapes på ulike måter og på denne måten ha ulike ingredienser. Den kan ha ord, bokstaver eller kun bestå av et bilde på et produkt eller en tjeneste. Om den brukes digitalt kan den også inkludere effekter som bevegelse, animasjoner eller annet som ofte bidrar til at den blir mer interessant. 

De viktigste fordelene ved å designe nettsider

Kompatibel med søkemotorer

Vi følger Googles standarder for å lage SEO-innstillingene for nettstedet ditt slik at du kan forbedre det for søkemotorer og vises i de første rekkene av Google

wordpress

Vi utvikler nettsider med WordPress slik at du enkelt og raskt kan legge til, redigere og slette innhold

Kompatibel med alle enheter

Nettstedet ditt er kompatibelt med mobil-, nettbrett- og dataskjermer slik at besøkende føler seg komfortabel Og enkel navigering

beskyttelse

Gir de høyeste beskyttelsesmidlene som er tilgjengelige når det gjelder kode, serversikkerhet og aktivering ssl

Koble til sosiale nettverk

Har du sider på sosiale medier og ønsker å koble dem til din nye side? Vi vil designe som lar kundene dine navigere mellom nettstedet ditt og sider på flere sosiale nettverkssider

google maps

Alle våre nettsider inkluderer kontaktskjemaer og Google Maps slik at kundene dine enkelt kan kontakte deg og finne deg.

Kontakt skjema

Et kontaktskjema som lar kunder kommunisere med deg og legge igjen data, tjenester eller produkter de ønsker, i tillegg til klager eller forslag

raskt og trygt

Nettsidene våre er designet for å være veldig raske for ikke å få brukere til å vente og er i samsvar med alle sikkerhetsregler

levering på mindre enn 10 dager

Vi legger for deg en standard og konkurransedyktig tidsplan der vi forklarer deg hele tiden detaljer om arbeidet ditt, slik at du er kjent med fremdriften i arbeidet ditt på den nødvendige måten

flere språk

Vil du ha flere språk på din nye side? Alle nettstedene vi designer støtter flere språk, og du trenger ikke å be om det

annonsering

Annonsering handler om å kommunisere et budskap og skape trafikk til nettsiden din. Mulighetene blir stadig flere og mer avanserte. Da er det viktig å ha kontroll på både detaljene og de strategiske avgjørelsene.

Hvilke annonseplattformer jobber vi med

Hvert år så kommer det en ny plattform med nye muligheter for annonsering og målretting på. Det er ikke slik at alle typer annonsering passer alle bedrifter og det er heller ikke alt som fungerer alle steder. Noen plattformer er helt åpenbare og andre må testes ut før man konkludere om det fungerer eller ikke. Vi har prøvd å beskrive plattformene vi jobber med nedenfor, dersom du skulle ha noen spørsmål om disse så må du gjerne så hjelper vi deg ved første mulighet.

tiktok

Dette er en ny kanal men som er spådd å kunne bli større enn både Facebook og Instagram. Det er mulig å sette opp annonser . Vi hjelper deg med oppsett av annonser for å nå din målgruppe.

annonsera på snapchat

Siden 2011 har brukerne delt bilder og videosnutter med sine venner. De siste årene har også flere bedrifter tatt i bruk Snapchat i sin markedsføring. Snapchat jobber kontinuerlig med utviklingen av sin annonseplattform, som byr på nye, kreative måter for bedrifter å markere seg på.

annonering i norskplattformene

finn .no , VG , Aftenposten , E24

annonsera på facebook

Facebook er noe nesten alle har og er en effektiv plattform for mange bedrifter å være på. Facebook er en perfekt annonsekanal for deg som ønsker å målrette dine annonser mot målgrupper innenfor et avgrenset geografisk område, med spesielle interesser eller på kjønn. For noen bedrifter er Facebook helt suverent og for andre så fungerer det ikke like godt.

annonsera på instagram

Instagram er en svært effektiv annonsekanal hvis den blir brukt riktig. Facebook eier Instagram og det er derfor en del av deres annonseprodukt. En godt optimalisert kampanje på Instagram kan gi gode leads til en bedrift eller veldig god branding..

annonsera på LinkedIn

LinkedIn er en plattform som har blitt spesielt populær å bruke som bedrift for å vise frem prosjekter, kompetanse og selvfølgelig et utrolig viktig medium for å tiltrekke seg riktig kompetanse. Dette er en plattform som er et naturlig valg hvis man søker etter nye ansatte men det kan brukes effektivt for å få nye kunder til din bedrift..

Google ADS

Hvis man i dag ikke kjører annonser i Google som bedrift så går man glipp av mange potensielle kunder. Google er søkemotoren som på verdensbasis har 75 % av alle søk. I Norge så er trolig denne andelen mye høyere ettersom det ikke er noen veldig gode norske alternativer til Google. I Google så kan du sette opp annonser som blir synlig for de som søker i Google etter søkeord som er relatert til din virksomhet. Man betaler ikke for at Google viser annonsen din, du betaler for eventuelle klikk fra Google. En godt oppsatt kampanje i Google vil derfor genere svært måleretta, relevant og motiverte besøkende til din bedrifts nettside. Vi kan hjelpe deg med å sette opp en kampanje i Google etter alle kunstens regler som blir en egen salgsmaskin for din bedrift.

youtube annonsering

YouTube er omtrent blitt en daglig syssel for veldig mange, både unge og eldre. YouTube er eid av Google og er derfor en del av deres annonseprodukt. En effektiv kampanje på YouTube kan være perfekt til remarketing eller generell branding av en bedrift.

SEO søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) er arbeid som gjøres for å legge til rette for å nå målsetning om bedre synlighet i søkeresultatet for bedriften din. Søkemotorene, med Google i spissen, er blant nettstedene i verden som har mest trafikk. Søk er derfor en av de viktigste kanalene for markedsføring på internett. Våre SEO-spesialister har lang erfaring med søkemotoroptimalisering. Vi legger til rette for at ditt nettsted følger retningslinjene som er påkrevd for å lykkes i det organiske søkeresultatet.

Search Engine Optimization Concept

Slik ser vår agile webdesign prosess ut

strategi

 

Vi gjennomgår dine krav, setter mål, diskuterer tidslinjer og viktige milepæler. Alt handler om å danne en forståelse av problemene som skal løses

design

 

Basert på innhentet data og forståelsen av virksomheten din, legger vi frem et designkonsept innrettet på å oppnå de strategiske forretningsmålene dine.

utvikling

 

HubSpot-utviklerne våre realiserer designkonseptet i form av en strategisk launchpad-nettside

lansering

 

Etter omfattende brukertesting, analyse og læring blir nettsiden din lansert og underlagt kontinuerlig overvåking

kontinuerlig læring og forbedringer

 

Når launchpad-nettsiden er live, gjør vi kontinuerlige forbedringer basert på løpende brukertesting og konverteringsanalyser. Resultatet er en optimalisert nettside som gir varige resultater diktert av de besøkende og ikke av subjektive preferanser eller antagelser.